Help... Ik voel zoveel

 

Kinderen krijgen zeer veel informatie en prikkels te verwerken. Wanneer deze prikkels op een goede manier worden gefilterd, is er niets aan de aan de hand. Een groeiend aantal kinderen blijkt echter gevoelig te reageren en raakt overprikkeld.

Dit boekje is speciaal geschreven voor (hoog)gevoelige en snel overprikkelde kinderen van circa 7-11 jaar.
Door middel van spelletjes, opdrachten, vragen, tips en verhaaltjes kunnen kinderen ervaren en ontdekken hoe
het te veel voelen en overprikkeld raken bij hen ontstaat en hoe zij er anders mee om kunnen gaan.

Ster(k) kindercoaching maakt gebruik van dit prachtige boek.

Schrijver van dit boek Carla van Wensen (1967) is zelf gepassioneerd door werken met kinderen en jongeren. Haar ideaalbeeld is een samenwerking tussen de reguliere en andere geneeswijzen.

Naast het werken met kinderen in de praktijk schrijf ze help-en doeboeken voor kinderen en jongeren. Deze zijn uitgegeven via uitgeverij SWP in Amsterdam. Ook verzorgt ze lezingen en workshops. Een van de opdrachtgevers is 'Logacom'. Zij verzorgen congressen door het hele land.

"Het allermooiste aan kinderen en jongeren is dat zij nog zo open en puur zijn. Kinderen en jongeren doen namelijk nog iets wat wij volwassenen al veelal verleerd zijn: leven vanuit 'je oerbrein'. Vaak is er maar een klein zetje nodig om hen weer op hun ‘eigen pad’ te zetten. Hulp en vertrouwen krijgen van de ouders/verzorgers blijft hierbij zeer belangrijk. Voor ieder van ons telt immers dat onze ouders en/of verzorgers de basis vormen van ons hele bestaan."

Auteur: Carla van Wensen | Help...Ik Voel Zoveel


boekje.jpg

Sociale media

 

Contact

  • Telefonisch op 06-13132625